Dakwerk & Installatie

Dakwerk & Installatie

Al jarenlang is Kraus Dakwerk en Installatietechniek een vertrouwd adres voor degelijk vakwerk op installatiegebied. Het installeren van een dakgoot en een nieuwe centrale verwarming verzorgt Kraus met de grootst mogelijke zorg en oog voor kwaliteit. Kraus werkt niet alleen voor particulieren en bedrijven, maar ook voor woningstichtingen en tevens neemt het bedrijf veel renovaties voor zijn rekening. Kraus verhuurt bovendien ook cv-ketels.

Kraus Dakwerk en Installatie houdt zich bezig met zowel elektrotechnische installaties als het ambachtelijke loodgieterswerk, waarmee het bedrijf het complete brede spectrum van de installatietechniek bestrijkt. Met veel gevoel voor het vak zorgen de deskundige medewerkers van Kraus dat de werkzaamheden optimaal worden uitgevoerd.

Loodgieterswerk komt in vele gradaties voor. Zo is hier boven het installeren van dakgoten al genoemd, maar natuurlijk kunnen ook hele zinken daken door Kraus vervangen of aangelegd worden. De mogelijkheden die Kraus Dakwerk en Installatie biedt zijn legio op dit terrein. Maar ook als het aankomt op installatietechniek staan de medewerkers van Kraus hun mannetje. Zo weten zijn precies hoe ze een Cv-ketel vakkundig moeten installeren, maar deinzen ze ook niet terug voor het plaatsen van een volledige elektrotechnische installatie.

Natuurlijk kunnen klanten ook bij Kraus Dakwerk en Installatie terecht voor onderhoud en service. Met een onderhoudsabonnement bij ons bedrijf bent u verzekerd van optimale dienstverlening of het nou om de vervanging van een complete installatie gaat of een kleine reparatie. Vanzelfsprekend is de onderhoudsdienst van Kraus dag en nacht en zeven dagen per week bereikbaar, zodat u nooit lang in de problemen hoeft te zitten. De servicemonteurs zorgen voor een efficiënte en effectieve afhandeling van de storing.

Eén van de specialismen van Kraus is het beheer van regeltechnische installaties van gebouwen. Dit komt onder meer in de utiliteits- en de industriële sector voor. Kraus is sinds 1996 bovendien erkend als officiële praktijk-leerplek voor de interne installatie technische opleidingen van het leerlingwezen.